СЪОБЩЕНИЯ

XI Национално Събрание на Съюза на възпитаниците на ВНВУ, ШЗО и РВГ ще се проведе на 12 април 2010г. (понеделник) в голямата концертна зала на Военния клуб.  „Един завет“ има право на 5 делегати. Членовете, които не са делегати но имат желание да присъстват на официалната част, могат да заявят желание по мейл edinzavet@abv.bg  Протокол: Облекло дневно-официално при старши орден.

Тържествената част включва церемониално изнасяне на знамето на Военното на Н.В. училище под звуците на Гвардейски оркестър. бойни маршове и поздравления от генералитета, доклад на Председателя, финансиста и сп. Един завет, споменаване на починалите членове на Съюза, награждаване на заслужилите.

* * *

Официални церемонии по случай Националния празник на България – 3-ти Март

:

– 11:00  Издигане на националното знаме и полагане на венец пред паметника на Незнайния войн

– 18:30 Тържествена заря-проверка на пл. „Народно събрание“

Съюзът на Възпитаниците на ВНВУ, ШЗО и РВГ получи официална покана от Държавния протокол за участие в честванията. На официалната трибуна ще присъстват Председателят на Съюза и още един представител. Членовете на „Един завет“ и ветераните от  Съюза са добре дошли.

Излезе от печат 4-тата книжка за 2009 г. от сп. „Един завет“. Членовете на клуба, които имат желание да си я закупят срещу 2 лв. могат да го направят всеки работен ден между 9 и 12 ч. в централата на Съюза. Желаещите могат да получат и календар на Съюза.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: