Правила за коментарите

Уважаеми читатели на Един завет,

При писане на коментари под статиите важат следните правила:

1. Тази страница се списва на български език.  Ако желаете да оставите коментар под някоя статия, можете да го направите само на Кирилица, без цифри и латински букви. Коментарите на „маймуница“ се трият от модератора без изобщо да бъдат четени, а мейлите на изпратилите ги се зареждат в спам-филтъра.

2. Ако желаете да коментирате с латински букви, правете го на някой от езиците, които ползват латинска азбука – френски, английски, немски, италиански…

3. Нецензурни изрази или думи не се допускат и се премахват от текста.

4. Лични нападки към други коментиращи, автора или героите на материалите не се допускат.

5. Явна или дискретна пропаганда на политически сили или идеи и  съвременни обществени организации не се допуска.

6. Социализъм, бил той национален или интернационален, както и расизъм не се допуска.

3 коментара to “Правила за коментарите”

  1. Катерина Велинова Says:

    Здравейте ! Надявам се че тук при вас мога да открия нужната информация .Интересува ме бихте ли могли да ми намерите снимка на капитан Георги Алайков Велинов -про4етох много от статиите ви но освен бегла информация за него не намирам нищо пове4е .Желая да намеря поне само снимка за да видя как изглежда дядо ми ….само снимка -тъй като за пове4е информация нямам право да търся .Надявам се ,че това не би ви затруднило -разгледах и албумите със снимки но никъде не намерих снимка с него или поне не отбелязана.
    Блягодаря ви предваритено !

  2. Огняна Кочмаларска Says:

    Радвам се,че ще мога да коментирам!Родена съм 4 години след унищожаването елита на България,но съм чувала разговори в семейството ми за това престъпление!

  3. Здравейте ! Надявам се че тук при вас мога да открия нужната информация .Интересува ме бихте ли могли да ми намерите снимка на Абдула Юсеинов Мемишев, Петър Христов Томов, Антон Пенчев Вълчев. Надявам се ,че това не би ви затруднило.
    Yикъде не намерих снимка с нях.

    Смоляков Станислав. (Россия, Кострома)
    http://www.fronstory.ru
    omortson@narod.ru

Вашият коментар