Нови книги

*История на Съюза на възпитаниците на Военните на Негово Величество училища, ШЗО и РВД
*Барутна пролет
*Спомени на летците от Въздушните на Негово Величество войски

История на Съюза на възпитаниците на Военните на Негово Величество училища, ШЗО и РВД. Автор: Никола Рухчев. Книгата проследява историята на съюза от закриването на Съюза на запасните офицери през 1944, гоненията над офицерството през комунизма, възстановяването на Съюза през 1992г. и обществената дейност на организацията до днес.

.

Барутна пролет. Автор: Александър Гюров. Пълен списък с имената и данните на всички български войни, загинали в Унгария през Втората световна война. Паметници и военни гробища, интересни фотографии. Двуезично издание.

.

 

 

.

Спомени на летците от Въздушните на Негово Величество войски. Издание на клуб на летците „Капитан Димитър Списаревски“. Великолепна  книга събрала мемоарите на защитниците на българското небе.  Уникална колекция от фотoграфии. Спомените и снимките са събрани от летците и техните потомци от клуб „Списаревски“. Изданието е под редакцията на председателя на клуба Любомир Величков – историк.

Книгите са изчерпани в офиса на СВ ВНВУ. До десетина дни ще бъдат пуснати в продажба в книжарницата на Военно издателство (на ул. Иван Вазов)

В същата книжарница ще можете да намерите и последните книжки на сп. „Един завет“, както и останали бройки от някои стари книжки.

Очаквайте скоро на нашия сайт информация за възможността да се абонирате за сп. „Един завет“

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: